STUDIO IN KOETSHUIS MUSEUMKWARTIER

Coronaproof werkplekken te huur in hartje Utrecht!

Ben je het thuis zzp-en zat? En lijkt het je fijn om gezellige collega’s om je heen te hebben? Dan is het nu de perfecte tijd om een leuke werkplek te zoeken!

We hebben onze studio opnieuw ingedeeld en hebben nu prachtige coronaproof werkplekken te huur! Het ‘Ontwerpkwartier’ in ’t Utrechtse Museumkwartier is een ruime, lichte studio in een oud koetshuis. We delen een studio van 110 m2 met maximaal zeven personen (en een lieve hypoallergene hond). Er zijn momenteel twee werkplekken te huur aan grote bureaus van 250 lang bij 160 breed. Je kan dus heerlijk coronaproof werken zonder allemaal plastic schermen en poeha.

Er is ook een gezamenlijke keuken met een grote tafel om (tzt) samen aan te lunchen of te overleggen met opdrachtgevers.

Wij zoeken leuke medehuurders met een stille discipline zoals grafische vormgeving, illustratie, webdesign, fotografie, tekstschrijven, architectuur etc. De huurprijs is € 300,- per maand (vrijgesteld van btw), inclusief internet en GWL. Hiervoor krijg je een ruime werkplek en voldoende kastruimte.

Denk je iemand te weten die geïnteresseerd is, stuur dit bericht door, maar delen is ook heel lief! Wil je vrijblijvend komen kijken en kennis maken, of heb je vragen? info@shapeshifter.nl

#werkplek #utrecht #tehuur

De ruimte

euro_symbolHuur
€ 300 p/mnd
open_withOppervlakte
110 m2

Voorzieningen

  • Bedrijfsverzamelpand
  • Gratis WIFI

Locatie

  • Aan park

Uitstraling

  • Creatief

Extra

  • Honden toegestaan