Te huur bij Hooghiemstra: Hooghiemstraplein 132

Op de 4e etage van Hooghiemstra, gelegen aan de voorzijde van het pand, komt per 1 januari of eerder in overleg een kantoor vrij van 67m2. De ruimte is uitgerust met een mooie grote keuken en een airco.

Met privé kantoren, receptie, vergaderruimtes en het Griftpark naast de deur, is Hooghiemstra dé plek voor creatieve ondernemers in hartje Utrecht. Bij Restaurant Karibu kun je terecht voor een lunch en heerlijke koffie. Of neem een kijkje bij de nieuwe delicatessenwinkel voor vers brood en ander lekkers.

Totale huurprijs per maand: € 1.224,49 excl. BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. In de huurprijs is onze 1e jaar starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief. Niet op bijkomende kosten. Kortingspercentage: Jaar 1, 30% .Jaar 2, 20 %. Jaar 3, 10 % . Jaar 4, 5 %. Jaar 5, geen korting. De voorwaarden kun je terug vinden in ons Verhuurbeleid.

Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: € 1.564,92 excl. BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten. Startende bedrijven, tot 3 jaar inschrijving KvK komen in aanmerking voor een korting op het huurtarief.

Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 67 m2 en een verhuurbaar vloeroppervlak van 89 m2. Het verhuurbaar vloeroppervlak is inclusief de vierkante meters van alle algemene ruimten zoals gangen, toiletgroepen, lunchruimte, entree worden verdeeld over alle huurders.

Nb. Onze kantoren, studio’s en ateliers zijn te huren door creatieve, startende bedrijven, niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Hooghiemstra.

receptie@hooghiemstra.com
T: 030- 2769111

De ruimte

euro_symbolHuur
€ 1.224 p/mnd
open_withOppervlakte
67 m2

Voorzieningen

  • Bedrijfsverzamelpand
  • 24/7 toegang
  • Glasvezel

Locatie

  • Parkeergarage
  • Aan park

Uitstraling

  • Creatief

Extra

  • Honden toegestaan