Ruime werkplek te huur in oud koetshuis in het mooie Museumkwartier

Thuis achter de keukentafel háált het niet bij een ruim eigen bureau met alle faciliteiten in onze zeer representatieve creatieve studio Het Ontwerpkwartier.

Het Ontwerpkwartier ligt tussen Lepelenburgpark en Nieuwegracht in een rustige straat, terwijl de gezelligheid van het centrum op nog geen vijf minuten lopen is. We delen deze hoge en lichte werkruimte in een voormalig koetshuis van 110 m2 met zes zelfstandig ondernemers, allemaal werkzaam in het creatieve veld. Waar mogelijk werken we ook samen aan opdrachten.

Jouw werkplek bestaat uit een groot bureau (250 x 160 cm) met voldoende kastruimte. We hebben een gezellige keuken met een grote tafel om samen aan te lunchen of te overleggen met opdrachtgevers. Er is geen afsluitbare vergaderruimte.

Wij (Laila, Rahman, Meike, Christiaan, Susanne en Desiree) zoeken een prettige medehuurder met een 'stille' discipline zoals grafische vormgeving, illustratie, (web)design, fotografie, tekstschrijven, architectuur, etc. De huurprijs bedraagt € 267,- per maand (vrijgesteld van btw), exclusief voorschot internet en GWL (+ € 63). De werkplek is per direct beschikbaar.

Wil je vrijblijvend komen kijken en kennismaken, of heb je vragen? Stuur een berichtje naar info@shapeshifter.nl.
Delen is ook heel lief!

#werkplek #utrecht #tehuur
http://ontwerpkwartier.nl

De ruimte

euro_symbolHuur
€ 330 p/mnd
open_withOppervlakte
110 m2

Voorzieningen

  • Bedrijfsverzamelpand
  • 24/7 toegang

Locatie

  • Aan park

Uitstraling

  • Creatief

Extra

  • Honden toegestaan